Training Power BI Basis 2

Power BI Basis 2 is een vervolg op de 1e basiscursus. In deze cursus maakt u zèlf een verdieping in het maken van geautomatiseerde, visueel aantrekkelijke dashboards.

Cursusdoelen
Wil je meer uit Microsoft Power BI halen? Dan is deze vervolgtraining op “Power BI Basis 1” zeker iets voor jou! In deze online training leer je veel best practices voor het neerzetten van een goed (presterend) dashboard. Je doet in deze training meer kennis op over de eigenschappen van een goed datamodel: de motor van elk dashboard. Ook leer je veel meer over het inlezen uit verschillende databronnen. En over het neerzetten van een makkelijk te gebruiken interactief dashboard, via o.a. knoppen, tooltips en drillthroughs.


We geven per onderwerp eerst uitleg of een demo. En daarna ga je aan de slag met praktische opdrachten. Uiteindelijk maak je een grotere eindopdracht waar alle onderdelen nog een keer terugkomen. Na deze training heb je de kennis in huis om een goed presterende en prettig te gebruiken dashboards te realiseren. Deelnemers aan deze training hebben de Power BI Basis 1 training gevolgd, of hebben op andere manier de eerste basiskennis van Power BI opgedaan.


Docent
De cursus wordt gecoördineerd door Jeroen Heerschop, oprichter van Get Responsive. Get Responsive heeft al meer dan 6.000 professionals getraind bij tientallen kleine en grote organisaties. Ook volgen jaarlijks 2.000 Hogeschool studenten de trainingen van Get Responsive, als onderdeel van hun opleiding. Jeroen deelt actief kennis over o.a. Power BI via LinkedIn en YouTube. Resulterend in nu meer dan 12.000 volgers en meer dan 3 miljoen views. Deze Power BI 2 training is ook als e-learning cursus beschikbaar.

 

Cursus format

 

 

 

 

 

 

 

Cursus informatie
Online

09:00 – 17:00 uur
Cursusduur: 8 uur

Kosten:
Leden: € 325,-
Niet leden: € 395,-

PE-punten: 8

Taal: Nederlands, met af en toe wat Engelse termen

Meer informatie:
VRC Finance Academy
E-mail vrc@vrc.nl
Tel: 020 - 240 11 00

Klik op de datum hieronder om je te registreren. Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de VRC.

  • Beschikbare data