Training Power BI Basis 1

Bron: Angeliki Dimisianou
Financiële professionals willen hun eigen tools hebben om data om te zetten naar inzicht. Microsoft Power BI, onderdeel van Microsoft Office365, is zo’n hulpmiddel. Hiermee kan men zèlf geautomatiseerd visueel aantrekkelijke dashboards maken. Daarom maken veel financiële afdelingen de overstap van Excel en complexe dashboardtools naar Power BI.

Cursusdoelen
In deze 1-daagse training leert u hoe eenvoudig het is om uw gecombineerde data (vanuit welke bron u maar wilt) om te zetten naar interactieve dashboards. Alle basisfunctionaliteiten komen aan bod. Van het laden, voorbereiden, modelleren van data tot het gebruik van DAX en het creëren van krachtige visualisaties. En u bouwt uw eerste dashboard via praktische opdrachten. Na deze training heeft u alle kennis in huis om te beginnen met het maken van uw eigen dashboards, op uw eigen data.

Deelnemers aan deze training hebben geen voorafgaande Power BI kennis nodig. Affiniteit met data of Excel is aan te raden.

Docent
Deze training wordt gecoördineerd door Jeroen Heerschop, oprichter van Get Responsive. Get Responsive heeft al meer dan 2.300 professionals getraind bij organisaties als Rabobank, ABN AMRO, Ahold. En ook bij verschillende overheden, ziekenhuizen en universiteiten. Jeroen deelt actief kennis over Power BI op LinkedIn. Resulterend in nu bijna 10.000 volgers en meer dan 1,3 miljoen views.

 

Cursus format

 

 

 

 

 

 

 

Cursus informatie
Cursusdatum/data en tijden:
03/08/2021
27/08/2021
16/09/2021
12/10/2021


09:00 – 17:00 uur

Cursusduur:
8 uur

Kosten:
Leden: € 295,-
Niet leden: € 395,-

PE:
8

Taal:
Nederlands
 

Meer informatie:
VRC Finance Academy
E-mail vrc@vrc.nl
Tel: 020 - 240 11 00

** Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de VRC.
Leden van de NBA en EICPC betalen eveneens de ledenprijs. Je kunt je aanmelden via de inschrijfknop voor niet-leden en in het formulier vermelden dat je lid bent van de NBA of EICPC.

  • Beschikbare data