VRC Code Challenge (VU)

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) en de EMFC-opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) nodigen je uit voor de interactieve 'VRC Code Challenge'. Deze vindt plaats op donderdag 7 april 2022 van 18:00 tot 21:30 uur in het VU hoofdgebouw.

Het programma
Wij organiseren dit seminar om de VRC Gedragscode (de Code) voor de Registercontroller (RC) meer tot leven te brengen. Het seminar begint met een plenaire inleiding. Eerst analyseer je samen met je groepje een aantal praktijkvoorbeelden die door de RC's zelf worden ingebracht. Vervolgens ga je dieper in op beslissingen die genomen zijn. Je gaat de discussie aan, waarbij je wordt uitgedaagd om de situatie vanuit verschillende perspectieven bekijken. De afsluiting, met een samenvatting en conclusies, is ook plenair.

De docent
Dr. Raymond Zaal MBA zal de Code Challenge leiden. Hij is docent en onderzoeker Financiële Ethiek aan de Rijksuniversiteit Groningen en docent van de cursussen Professionele Ethiek van de VRC. 

Door deel te nemen aan de Code Challenge voldoe je aan de verplichte punten voor ethiek. Je ontvangt 3 PE-punten.

Datum en tijd
Datum: donderdag 7 april 2022
Tijdstip: 18.00-21:30 uur 

Locatie 
Agorazaal 1 op de 3e verdieping van het VU hoofdgebouw
De Boelelaan 1105 Amsterdam

Parkeren 
P3 VU Campus

Let op: Deelname is kosteloos en is alleen mogelijk voor RC's. Er kunnen maximaal 75 mensen meedoen. Meld je dus snel aan!

  • Beschikbare data