VRC Gedragscode (UvA)

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) en de EMFC-opleiding van de Universiteit van Amsterdam nodigen je uit voor de interactieve 'VRC Code Challenge' op donderdag 31 maart 2022 van 16:00 tot 20:00 uur.

Het programma
Wij organiseren dit seminar om de VRC Gedragscode (de Code) voor de Registercontroller (RC) meer tot leven te brengen. Het seminar begint met een plenaire inleiding. Eerst analyseer je samen met je groepje een aantal praktijkvoorbeelden die door de RC's zelf worden ingebracht. Vervolgens ga je dieper in op beslissingen die genomen zijn. Je gaat de discussie aan, waarbij je wordt uitgedaagd om de situatie vanuit verschillende perspectieven bekijken. De afsluiting, met een samenvatting en conclusies, is ook plenair.

Door deel te nemen aan de Code Challenge voldoe je aan de verplichte punten voor ethiek. Je ontvangt 3 PE-punten.

De docent
Prof. dr. Frank Verbeeten MBA zal de Code Challenge leiden. Hij is hoogleraar Accounting aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam, en als programmadirecteur verantwoordelijk voor de Executive Master of Finance & Control (EMFC) opleiding die opleidt tot Registercontroller (RC). Hij heeft onderwijs op het gebied van accounting en control verzorgd op bachelor-, master- en post-masterniveau voor studenten economie, bedrijfskunde en techniek. Daarnaast is hij verantwoordelijk geweest voor diverse opleidingsprogramma’s, waaronder eerder ook de PMA-opleiding van de UvA (2011-2014 en 2017-2020).

Tijd en datum
Datum: dinsdag 31 maart 2022
Tijdstip: 16.00-20.00 uur 

Locatie 
Zaal M 1.02
Amsterdam Business School
Plantage Muidergracht 12
Amsterdam

Parkeren (P2)
Meer informatie over parkeren in de buurt van de Amsterdam Business School.

Let op: Deelname is kosteloos en uitsluitend mogelijk voor RC's. Er kunnen maximaal 120 mensen meedoen. Meld je dus snel aan!

  • Beschikbare data