Workshop LinkedIn Professioneel Profileren

In het kort

LinkedIn is 's werelds grootste professionele netwerksite en voortdurend in beweging. Door het vele thuiswerken is het gemiddeld aantal (profiel)bezoeken het afgelopen jaar sterk opgelopen. LinkedIn helpt bij het vinden van een (nieuwe) baan, freelance werk, klanten en potentiële partners. Een goed LinkedIn-profiel helpt je o.a. met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Sta jij er wel eens bij stil of jouw profiel aan een update toe is? In deze training wordt jouw profiel onder de loep genomen.

Met inmiddels meer dan 610 miljoen gebruikers in tweehonderd landen wereldwijd is LinkedIn met recht hét zakelijke sociale medium. Maar, hoe kun je LinkedIn gebruiken om jouw doelen te bereiken? Hoe vergroot je jouw zichtbaarheid? Wat is personal branding en hoe positioneer jij je op LinkedIn? Hoe onderscheid je je van anderen? En hoe laat jij een (toekomstige) werkgever of klanten zien waar je voor staat?

De online workshop is bedoeld voor mensen die al actief zijn op LinkedIn maar het nog weinig inzetten voor personal branding. Je leert waar je op moet letten om je optimaal te presenteren en jouw vindbaarheid te vergroten. Het resultaat van de workshop is een helder, onderscheidend profiel op LinkedIn. Daarnaast heb je een gedegen kennis van de mogelijkheden van het medium en hoe je die strategisch kunt benutten om je netwerk en je arbeidsmarktpositie te versterken. Voor deelnemers is het gewenst reeds een eigen Linkedinpagina te hebben.

 

Programma

·         Kennismaking en leerdoelen bespreken

·         Strategisch benutten van de functies van LinkedIn

·         Toepassingsmogelijkheden van LinkedIn

·         Personal branding

Docent
Drs. Sandra Werre, Coach & Trainer

 

Format
Online

Duur van de training

09:00 - 13:00

4 uur

 


Toegang en maximaal aantal deelnemers:
Leden en niet-leden, max. 8 deelnemers

Kosten
Leden: € 199,-
Niet leden: € 249,-

PE-punten
4

Taal
Nederlands

Meer informatie
VRC Finance Academy
E-mail vrc@vrc.nl
Tel: 020 - 240 11 00

* Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de VRC.

  • Beschikbare data