LinkedIn professioneel profileren

LinkedIn is 's werelds grootste professionele netwerksite en voortdurend in beweging. Door vele thuiswerken is het gemiddeld aantal profielbezoeken het afgelopen jaar verdubbeld. LinkedIn helpt bij het vinden van een (nieuwe) baan, freelance werk, klanten en potentiële partners. Een goed LinkedIn-profiel helpt je met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Sta jij er wel eens bij stil of jouw profiel aan een update toe is? In deze training wordt jouw profiel onder de loep genomen.

LinkedIn is volop in ontwikkeling. Met inmiddels meer dan 610 miljoen gebruikers in tweehonderd landen wereldwijd is LinkedIn met recht hét zakelijke sociale medium. Maar, hoe kun je LinkedIn gebruiken om jouw doelen te bereiken? Hoe vergroot je jouw zichtbaarheid? Wat is personal branding en hoe positioneer jij je op LinkedIn? Hoe onderscheid je je van anderen? En hoe laat jij een (toekomstige) werkgever of klanten zien waar je voor staat?

De workshop is bedoeld voor mensen die al actief zijn op LinkedIn maar het nog weinig inzetten voor personal branding. Je leert waar je op moet letten om je optimaal te presenteren en jouw vindbaarheid te vergroten.

Het resultaat van de workshop is een helder, onderscheidend profiel op LinkedIn. Daarnaast heb je een gedegen kennis van de mogelijkheden van het medium en hoe je die strategisch kunt benutten om je netwerk en je arbeidsmarktpositie te versterken.

 

Programma

·         Kennismaking en leerdoelen bespreken

·         Strategisch benutten van de functies van LinkedIn

·         Toepassingsmogelijkheden van LinkedIn

·         Personal branding

Docent
Drs. Sandra Werre, Coach & Trainer

Trainingsdata en -tijden
11/11/2021 van 9:00 tot 13:00 uur
09/12/2021 van 9:00 tot 13:00 uur

Format
Online

Duur van de training

4 uur


Toegang en maximaal aantal deelnemers:
Leden en niet-leden, max. 6 deelnemers

Kosten
Leden: € 199,-
Niet leden: € 249,-

PE-punten
4

Taal
Nederlands

Meer informatie
VRC Finance Academy
E-mail vrc@vrc.nl
Tel: 020 - 240 11 00

** Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de VRC.

  • Beschikbare data